Servicii Mentenanta

Serviciile de mentenanta
Sunt operatiunile efectuate preventiv pentru pastrarea caracteristicilor de functionare ale echipamentelor in parametrii normali. Serviciul de mentenanta se desfasoara numai de catre firmele instalatoare.
Operatiunile curente
Se refera la verificarea anumitor parametri care nu pot fi testati de catre utilizator, cum ar fi tensiunile de alimentare sau gradul de incarcare al bateriilor acumulator.
Intretinerea si dezvoltarea sistemului
Se poate realiza prin verificarea periodica (actiune care se limiteaza la un diagnostic al sistemului) sau mentenanta periodica (verificare periodica urmata de reparatii si inlocuiri ale partilor defecte ale sistemului).

Servicii Securitate

Sisteme Securitate TVCI
Sistemele de televiziune cu circuit inchis TVCI - permit monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea imaginilor video in scopul verificarilor ulterioare. Sistemele de televiziune cu circuit inchis TVCI sunt compuse din: camere video, dispozitive de multiplexare a imaginilor (switchere, multiplexoare), dispozitive de inregistrare si dispozitive de vizualizare (monitoare).
Sisteme Antiefractie
Sistemele de detectie efractie - proiectate pentru a detecta tentativele de efractie la nivelul perimetrului obiectivului. Permit detectia incipienta a tentativelor de efractie, urmarirea intrusilor dupa patrunderea in obiectiv, prin transmiterea alarmei catre sistemele de management de securitate, care vor comanda dispozitivele anexe din teren (porti, sirene) precum si alarmarea fortelor de interventie.
Sisteme antiincendiu
Sistemele de detectie si alarmare la incendiu - sesizeaza conditiile de declansare a incendiului si scurgerii de gaze, limiteaza, intr-un cuvant, riscul producerii pagubelor si diminueaza valoarea primei de asigurare. Controleaza in permanenta detectoarele instalate in fiecare din incaperile cladirii, la toate etajele. Semnalizeaza optic si acustic pe panoul frontal al centralei evenimentele aparute (detectia fumului, aparitia unor defectiuni la cablurile sau echipamente instalate).
Sisteme Interfonie-Videointerfonie
Sistemul de Interfonie - este sistem primar de protectie pentru birouri, vile sau scari de bloc, in comunicare duplex sau semi-duplex, asigura comunicarea facila cu exteriorul sau intre personalul aflat in birouri diferite, precum si impotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. Sistemele de Videointerfonie sunt utilizate in mod special in mediul rezidential, asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica.